Home » Genres » Hier en nu » - Selma Noort “Mijn vader is een motorduivel”

Selma Noort

“Mijn vader is een motorduivel”

 

 

Uit: 2008
Leeftijd: 13-15 jaar
ISBN13: 9789077822326
Gemiddelde verkoopprijs: €10,-
Thema’s: lol, verliefd

Website Selma Noort 


Recensie
“Met onwennige vingers peuteren ze aan hun helmen. De ene motorrijder draait zich om op zijn zadel. Hij helpt de jongste vrouw met het riempje van de helm. Op zijn bovenarm is een hart getatoeëerd. Jacob leest onder dat hart het woord: Meta”

Emmie en haar moeder Meta wonen al meer dan vijftien jaar samen. Ze hebben samen de grootste lol. Wat doet Emmie als er bij hen Siem en zijn zoon komen wonen. Je hoort wel vaker dat kinderen in een gezin wonen waarvan één van de ouders niet de echte is. Dit is ook zo een verhaal wat verandert er dan allemaal in zo een gezin. Worden ze wel gelukkig met elkaar? Lees het verhaal van een gezin waarvan er maar één ouder is die de echte is. Het verhaal verrast je met alle gebeurtenissen op grappige en droevige momenten. Marita Bhoelai

Samenvatting

Emmie en haar moeder Meta hebben samen al veel beleefd. Emmies vader heeft nooit bij hen gewoond. Wel woonden er steeds andere vrienden van Meta in hun huis. Maar die bleven nooit erg lang. Nu komt Meta’s vriend Siem bij hen wonen. Hij neemt zijn zoon Jacob mee.Ze vormen met z’n vieren een gezin. Dan lijkt er iets fout te gaan. Wat kan Emmie nog doen? En wat heeft Emmies vader ermee te maken?