Home » Genres » Hier en nu » - Kluun "Komt een vrouw bij de dokter"

Kluun

"Komt een vrouw bij de dokter"

 

 

Uit: 2007
Leeftijd: vanaf 16 jaar
ISBN13: 9789057593208
Gemiddelde verkoopprijs: € 10,-
Thema's: ziekte, vreemdgaan, liefde

Filmfragment


Recensie

Het is een supermakkelijk leesbaar boek, maar het zoekt wel veel grenzen op. Hoe zou jij het vinden als je doodziek was en je partner verleidt elke leuke voorbijganger en is daardoor ook nog eens nooit thuis. Nee, hoewel het een prachtig boek is, kun je je toch niet helemaal lekker voelen bij dit boek.

Oke, het is eigenlijk allemaal best zielig voor de hoofdpersoon Stijn, maar hij laat zich nergens door terugschrikken. Hij gaat vreemd bij de vleet en komt ook nog eens uit Breda. En dat vind de ondergetekende iets om zich voor te schamen. Zijn vrouw zal sterven, maar hij weet niet hoe hij daar mee om moet gaan. In plaats van praten, doet hij wat hij doet in het boek en dat is precies wat heel veel mensen zullen herkennen, maar tegelijk ook erg stom om te doen, vreemdgaan. Wat vind jij??? Halewijn Morenc

Samenvatting

Komt een vrouw bij de dokter is het openhartige verslag van Stijn, de hippe Amsterdamse vader van een gezin dat alles heeft: zijn vrouw Carmen en hij hebben ieder een eigen bedrijf, zijn de trotse ouders van de eenjarige Luna en hebben aan geld en vrienden geen gebrek. Het onbezorgde leven van Stijn wordt wreed verstoord als bij Carmen borstkanker wordt geconstateerd. Deze onafgebroken succesvolle 'ode aan de liefde' zal weer volop in de belangstelling komen te staan vanwege de film met grote acteursnamen en bekende regisseur/producent.