Home » Genres » Griezel » - Lj Smith "Vampire Diaries, Ontwaken & de strijd"

Lj Smith

"Vampire Diaries, Ontwaken & de strijd"

 

 

Uit: 2010 
Leeftijd: vanaf 13 jaar
ISBN13: 9789022554531
Gemiddelde verkoopprijs: € 18,95
Thema's: Vampiers, vetes

TV-serie fragment

 
Recensie 

Dit zijn deel 1 en 2 van deze megaspannende Vampire diaries serie. Je voelt de spanning werkelijk door het hele boek heen. Het begint allemaal erg kalm en je maakt kennis met een prachtig meisje gemaand Elena. Maar naarmate je dieper het boek induikt hoe heftiger het wordt. Na een bladzijde of 50 is het niet meer mogelijk om te stoppen met lezen, echt geweldig. En het is niet het zoveelste vampierenboek, het is uniek in het hoofdstuk spanning.

Ik ben ontzettend benieuwd naar de volgende delen. Er is inmiddels een supergoed lopende tv-serie op de Amerikaanse televisie, hopelijk komt die snel naar Nederland. Maar als ik het boek al zo goed vind, moet de serie dat zeker ook zijn. Dus lezen maar..... Halewijn Morenc

Samenvatting

The Vampire Diaries is het verhaal van Stefan en Damon Salvatore, twee broers die ten tijde van de Italiaanse renaissance verliefd waren op dezelfde vrouw. Ze vonden de dood in een zwaardduel, maar ontwaakten daarna als vampiers. Eeuwenlang bestreden ze elkaar. Nu zijn ze opnieuw verliefd op hetzelfde meisje, deze keer op het aantrekkelijke tienermeisje Elena, van Robert E. Lee High School. Is Elena sterk genoeg om zich staande te houden in hun allesvernietigende vete?